top of page

VÅRA MATINSPIRATÖRER

MÖT PERSONERNA SOM ÄR MED ATT GÖRA PRIMOLETE UNIKT

JOHANNA WESTMAN 
MOSEBACKE MATSTUDIO. KOCK, PROGRAMLEDARE, FÖRFATTARE

Primolete_466.jpg

"Jag har tillbringat mer än 20 somrar på Sardinien och mina första år i den syditalienska staden Bari i Apulien. Jag återvänder alltid till Italien och det Italienska köket har präglat mig jättemycket. Kanske framför allt Italienarnas inställning till mat  samt deras passionerade intresse för råvaror". 

Driver sedan 2014 Mosebacke matstudio på söder i Stockholm tillsammans med Karolina Sparring. Hit kan man komma för kurser, event, konferens eller mingel i kalasköket. Johannas filosofi är det enkla, goda köket med råvaror från säsong. 

Primolete_060.jpg

SARA BRANDT
PRIME CATERING 

Sara Brandt besitter en bred och lång erfarenhet med sina 18 år inom restaurangbranschen - inom utomordentlig mat, excellent service och oförglömliga event.

Hon har arbetat på krogar som aspirerat om Michelinstjärna och haft många meriter & utmärkelser. Hon har bland annat serverat både kungen och statsministern vid flertalet tillfällen!

Det är med stor glädje som Sara arbetar för "möten mellan människor" -med mat & dryck som central roll och att göra det till något extra minnesvärt, njutbart och en upplevelse utöver det vanliga.

 

År 2017 grundade Sara Prime Catering med ambitionen om att skapa något som inte fanns ännu; en cateringfirma som levererar "fine dining" paketerat i cateringform. Prime Catering levererar utmärkt service, där ingen detalj utelämnas, med ett 100% omhändertagande och med mat i särklass! Det omhuldas om det estetiska och där kunden lämnas med en upplevelse rikare och med ett härligt matminne!

 

Filosofin och grundidén för Prime Catering är äkta råvaror, utan tillsatser och lokala råvaror främst från bönder och producenter i Skåne och alltid svenskt kvalitetskött. Där allt är gjort från grunden av våra kreativa och eminenta kockar som skapar underbara smakupplevelser som är sofistikerade likaväl som lekfullt och vackert presenterade. Dessutom har vi ett sortiment med vardagslyxrätter på Mathem i Skåne med smörgåstårtor och färskgjorda färdigrätter med samma värden som i vår catering. Låt er väl smaka!

Sara Brandt.jpg

Prova Prime Catering lyxiga smörgåstårta ”Skog & Slätt” med Primoletes egna 'Nduja di Spilinga!

En minst sagt lyxig och annorlunda smörgåstårta med äkta premiumkvalitet på råvarorna, delikat, fräscht och vackert dekorerat! En smörgåstårta som inte är som andra smörgåstårtor i en högst positiv bemärkelse. Smakrika lyxiga fyllningar mellan lager av ett vitt och fluffigt bröd med lyxig hantverksgjord leverpastejröra från Österlen med 'Nduja di Spilinga, syrade grönsaker, hantverksskinka från Skåne med en örtig majonnäs och en umamistinn soltorkad tomatröra, slutligen täckt i en philadelphiakräm och smakfullt dekorerad, allt paketerat i en fin låda när den kommer hem till dig -äkta råvaror och stor omsorg om detaljer och träffsäkra smaker!

 www.primecatering.se

@primecateringmalmo
 

Smörgåstårta 1.jpg
Smörgårstårta 3.jpg
bottom of page