EN INBLICK I TILLVERKNINGEN

January 12, 2018

Just nu är vi i Italien och är med under skörd och tillverkning av Primoletes produkter. Väldigt kul och lärorikt att få vara med under processen. Det skapar en helt ny inblick om hur det faktiskt går till. Här under kan ni se olivträden, visst är de vackra?

 

 

När oliverna fallit ner från träden på näten tas de omsorgsfullt upp för hand och samlas ihop. De läggs i korgar och körs iväg på en traktorvagn till en speciellt hall där de kallpressas hela, med kärnor och allt. Kärnorna och andra restprodukter används sedan som biobränsle av hushållen i Kalabrien. Det kallar vi för att utnyttja resurser till max!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

SENASTE INLÄGG

January 12, 2018

Please reload

ARKIV
Please reload

FÖLJ OSS
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln
KONTAKT

Address: Lidnersgatan 12, 112 53 Stockholm, Sverige

Phone: +46-(0) 705757052

Email:Lars-Erik.jonsson@primolete.com

Ida.holmberg@primolete.com

Phone: +46-(0) 707503791

NYHETSBREV
0
Välkommen till Primolete!